Medisch Pedicure Mirjam van Lierop

 

Podofix nagelregulatie.

Dit is een methode om ingroei van nagels op te heffen. Soms is er in de nagelwal geen ruimte om een nagelbeugel met lusjes van metaaldraad te plaatsen. Dan biedt deze beugel uitkomst. De kunststof bodem van de Podofix plakbeugel wordt, door hem eenvoudig te buigen, individueel aangepast aan uw nagelvorm. Vervolgens kan de beugel geheel zonder spanning worden vastgeplakt op de nagel. Door het ineendraaien van de ingebouwde draadlus wordt de spanning geactiveerd. Hierdoor worden de nagelranden licht omhoog bewogen waardoor het omliggende weefsel wordt ontlast. Ik adviseer u graag over de beste behandelmethode tijdens uw bezoek aan de praktijk.

 

Iemand jarig? Net bevallen? Jubileum te vieren?

Denk eens aan een pedicure cadeaubon! Verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag, voor een behandeling of een product. 

 

HFL mycosetest spoort schimmels op

Het diagnostiseren van een schimmelnagel op het oog blijkt zeer lastig te zijn. Een nagel kan het uiterlijk hebben van een schimmelnagel zonder dat er een schimmel aanwezig is, zoals vaak het geval is bij psoriasis of andere aandoeningen. Daarom is er in mijn praktijk een test beschikbaar die eventueel aanwezige schimmels opspoort, zodat de behandeling gerichter kan plaatsvinden. Zo voorkomt u teleurstellingen door onnodig antischimmelproducten te gebruiken.

 

Erkend Leerbedrijf

Vanaf oktober 2017 is de praktijk Erkend Leerbedrijf. Dit houdt in dat ik voor studenten te vinden ben op Stagemarkt en dat zij bij mij praktijkervaring kunnen  komen opdoen. Ik zal mijn uiterste best doen om mijn kennis en ervaring met hen te delen. Andersom is het fijn dat zij actuele vakkennis met zich meebrengen die weer ingezet kan worden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.