Medisch Pedicure Mirjam van Lierop

Producten voor een perfecte voetverzorging. 

In de pedicurepraktijk zijn verschillende producten verkrijgbaar om thuis dat heerlijke gevoel van pas verzorgde voeten vast te houden.

 

Podocare

Podocare levert een heerlijk luxe aanvoelende crème in de vorm van een foam. Het zachte schuim met superfijne textuur dringt direct in de huid. Met citrusolie voor een verfrissend effect en een heerlijke geur. 

Ook verkrijgbaar van Podocare is een antischimmelserie, een voetdeo en een puimsteen voor de volledige voetverzorging.

 

Samenwerkende pedicures 

is een reeds jarenlang beproefde serie verzorgingsproducten ontwikkeld in samenwerking met pedicures. Praktijkervaring in een fles! Antischimmelbehandeling is prima te gebruiken tegelijk met de zuurstofdoorlatende nagellak van hetzelfde merk. Een mooi laagje kleur om de lelijke nagel te verbergen, terwijl de schimmeldodende bestanddelen van de druppel nagelolie zijn werk doet. Vergeet niet ook de schoenen te behandelen met de schimmeldodende spay om herbesmetting te voorkomen! Voor de verzorging van de huid is er natuurlijk een frisse voetbalsem verkrijgbaar.

 

SudaCare

 

Een serie voetbalsems voor een perfecte voetverzorging. Er is een balsem voor de verzorging en verzachting van zeer droge voeten, een klovenzalf, maar ook een verkoelende gel voor in de zomer en  verwarmende balsem voor de komende winter. Ik adviseer u graag.

 

 

 

HFL 

 

De HFL Laboratories Solutionspray is een product voor de verzorging van schimmelnagels die verkleurd en broos zijn. Ook de huid tussen de tenen wordt verzorgd, als deze door bijvoorbeeld niet goed afdrogen na het zwemmen of douchen vochtig is gebleven en rood is of jeukt. Deze spray is zeer gebruikvriendelijk.

Om er zeker van te zijn dat er sprake is van een schimmelinfectie is er van HFL een test beschikbaar die direct in de praktijk uitgevoerd kan worden.